Uw mening

Is 2021 een zwaar jaar voor de ondernemer?

  Ja, zeker!
  Ja, wellicht
  Nee, nog niet
  Nee, zeker niet!

 

Agenda

Meer

Nieuws: Regio Noord

Netcircuit - Anders dan anders netwerken.

12-07-2021
Netcircuit combineert on-line netwerken via Social Media met het persoonlijk netwerken, in kleine groepen waar men echt aandacht voor elkaar heeft. Informeel en toch zakelijk. Netwerk Relatie Management Breng je echte zakelijke netwerk in kaart via de functies "netwerk relaties", voeg eigen contacten toe met eigen gegevens (alleen zichtbaar voor jou) over je relaties, hou per relatie een logboek van activiteiten.

Hou je relaties met berichten en MultiMail op de hoogte deel informatie met je relaties. Zilver en Gold members ontvangen kortingen op evenementen, workshops en seminars en kunnen gratis adverteren.

Bekijk direct de informatie van relaties en andere deelnemers op verschillende social media (zoals Twitter, LinkedIn, Facebook).

Eigen evenementen:

Organiseer zelf netwerk- of relatie evenementen via Netcircuit. Je evenement wordt op de kalender en in de nieuwsbrief vermeld.

Effectief netwerken door persoonlijk contact tijdens een lunch, diner of evenement, kennismaken met nieuwe mensen en het versterken van de band met bestaande relaties. Informeel, pragmatisch en resultaatgericht in een sfeervolle omgeving.

Zakelijk netwerken voor ondernemende mensen. Je kan je hier gratis registreren.

Bron: www.netcircuit.org