Uw mening

Is 2021 een zwaar jaar voor de ondernemer?

  Ja, zeker!
  Ja, wellicht
  Nee, nog niet
  Nee, zeker niet!

 

Agenda

Meer

Nieuws: Regio Oost

Over JBN Drenthe.

22-07-2021
JBN Drenthe is een goed netwerk voor eigenaren van Drentse bedrijven die maximaal zes jaar geleden zijn opgericht. Jonge ondernemers staan voor veel uitdagingen: klanten, leveranciers en kennis moeten worden vergaard. Een JBN-er krijgt de ultieme kans om een netwerk op te bouwen en ondernemerservaringen uit te wisselen. Door de geringe investering is JBN een uitstekend middel om een jonge onderneming stevig op de regionale markt te zetten.

Het JBN staat voor:
• Contact met enthousiaste ondernemers uit allerlei branches
• Een toegankelijk netwerk met een regionaal karakter
• Informatieoverdracht door interessante workshops
• Het uitwisselen van ervaringen

Het Jonge Bedrijven Netwerk Drenthe is opgericht in 1997. De kamer van Koophandel Drenthe nam dit initiatief om startende ondernemers te leren netwerken en daarmee hun slagingskansen te vergroten. De KvK kwam toen met het idee een netwerk op te richten voor en door startende ondernemers.

Oorspronkelijk stond het netwerk bekend onder de naam Jonge Ondernemers Sociëteit (JOS). Omdat JOS onvoldoende werd geassocieerd met startende ondernemers van alle leeftijden,
is in 2007 een naamswijziging doorgevoerd.
In de loop der jaren is JBN Drenthe uitgegroeid tot een club van ongeveer 110 bedrijven uit allerlei branches die elkaar tijdens minimaal acht activiteiten per jaar kunnen ontmoeten. 

Bestuur:

Het netwerk is ondergebracht in de Stichting Jonge Bedrijven Netwerk Drenthe. Het bestuur van JBN telt vier 
ondernemers - allen hebben ervaring met het oprichten van een onderneming - en een secretaris die werkzaam is bij de Kamer van Koophandel. Het bestuur is verantwoordelijk voor de algehele organisatie van het JBN. Het jaarprogramma wordt in samenwerking met de activiteitencommissie opgesteld.

Bron : www.josdrenthe.nl